Bezet

Paul schreef laatst zijn eerste column in een krant. Hoe schrijf je een begin?

Zet de toon.

Hoe schrijf je een afscheid? Zet de toon?

Ik heb de toon al gezet en nu ben ik er klaar mee.

In order of appearance:

De baas met de lange ledematen, D. (toen wilde ik nog met afkortingen werken), de beha-man, Anna, de wankelende student, Tamar en Suus, Amsterdam, Daan van sneeuw en tranen, Marie, alle mannen uit de Kleine, lieve Philine, Paul van zondagochtenden en zoute zoenen, mijn ex-vriendje en zijn gestreepte trui, de huisgenoot van de beha-man, Rutger Docter met een c van de Parade, Roos, Freek en Jim Morrison, mijn broertje inmiddels broer, Joris van het Rad van Fortuin, De Man Zonder Schaduw, andere Anna (sorry Lies) de kunstenaar die rondjes om mijn navel draaide, Wouter slash Lucas en zijn geheime gezin, Stach van de truffelmayonaise, Chris die me liet proeven hoe ik smaakte en mijn lievelingspruik leende, de man zonder naam van weerloos, mijn grootvader en zijn herinneringen.

Dank voor alle stukjes. Sorry voor de onterechte opmerkingen. Paul, broer, the gang en ook Chris en alle anderen, dank voor het lezen. En Jelte natuurlijk! Maar je staat niet op de lijst. Hoewel een vermelding na Bitterzoet meer dan terecht was geweest.

Ik stop ermee. Misschien tijdelijk, misschien niet. Ik zie wel.

Dus so long, suckers. Pieptoon.

This entry was posted in SoulKitchen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bezet

  1. Chris says:

    Het was me een eer. Gr Chris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s